Kontiolahden koulu

Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Kontiolahden koulun keskustelupalsta on tarkoitettu koulumme oppilaille. Ole hyvä ja rekisteröi vain yksi tunnus henkilöä kohden.

Tukioppilastoiminta

Toimintaa järjestetään koulussa Mannerheimin Lastensuojeluliiton luomien suuntaviivojen mukaisesti. Tukioppilaat vaalivat koulun ilmapiiriä ja pyrkivät omalta osaltaan tukemaan seitsemäsluokkalaisten koulunkäyntiä. Tukioppilas on reipas, luotettava, toiset huomioonottava, vastuuntuntoinen ja aktiivinen. Hän ei välttämättä ole opinnoissaan kiitettävästi menestyvä "mallioppilas".
Tukioppilaat valitaan kahdeksannelta luokalta. Kullakin seitsemännellä luokalla on tukioppilaita oman luokan kummeina.

Tukioppilaat lukukaudella 2014-2015

7A: Kaisla Kukkonen, Shukri Muhiadin ja Elisa Ryynänen
7B: Arttu Sukanen ja Tiia Kuokkanen
7C: Eveliina Kuisma ja Eetu Karttunen
7D: Pinja Pennanan, Kaisli Karhu ja Jenne Häyhä
7E: Tea Lehtinen ja Reetta Kovanen
7F: Heidi Kiiskinen, Anniina Juntunen ja Rosanna Turunen
7G: Pihla Karhu ja Anette Pottonen
7H: Nikolai Piirainen ja Mira Pesonen
7I: Anette Kanko, Niko Tanskanen ja Emma Nykyri
7K: Anna Muhonen ja Irina Piiroinen
7L: Pihla Karhu ja Anette Pottonen

Tukioppilaiden toimintaa ohjaavat matemaattisten aineiden opettaja Anni Koskela, koulunkäyntiohjaaja Eija Romppanen ja äidinkielen opettaja Jouko Yli-Kiikka .

Made by: Topi Raulo Päivitys: Esko Väyrynen   |   Suositukset