Tietovisa Kivikeskuksesta    Tietovisa Kolista    Kuvagalleria päivän tapahtumista    Kontiolahden koulun etusivulle

Koulumme 9:nnet luokat vierailivat 15.5.2006 ja 17.5.2006 Juuan Kivikeskuksessa ja Kolilla. Päivän ohjelmaan kuului muun muassa tutustumista kiviiin ja kivilajeihin.

Kivikeskus, Juuka

Päivän aikana koulumme oppilaat kirjoittivat näin:
"Kun saavuimme kivikeskukselle, näimme pihalla kauniita ja erikoisia taideteoksia, jonka jälkeen sisällä katsoimme videon missä näimme mitä tapahtuisi jos meteoriitti lentäisi Suomeen.
Nähtävyyksiä ovat myös piharakennelmat ja sisällä Geotietokeskuksessa olevat erilaiset kivet. Erityisesti leijonapatsas jäi mieleen. Myös puro oli kiva."
"Saimme kiertää vapaasti kivikeskuksessa mutta aika meni nopeasti ja taideteokset olivat hienoja. Veistokset ja korut olivat kauniita. Kivikeskuksesta saimme paljon hyödyllistä tietoa. Huomasimme myös miten moneen eri asiaan kiviä voi käyttää. Ainut huono asia oli kylmä sää. Noin kello 11.30 lähdimme kohti Kolia."

Tietovisa Kivikeskuksesta    Tietovisa Kolista    Kuvagalleria päivän tapahtumista    Kontiolahden koulun etusivulleOppilaita viettämässä aikaa Kolin kalliolla.

Luontokeskus Ukko, Koli


"Kolilla katsoimme erittäin mielenkiintoisen multimediaesityksen."
"Katsoimme videon Kolista ja saimme kierrellä itseksemme paikkoja. Kiipeilimme kallioilla ja söimme eväitä nuotiopaikalla vaikka siellä olikin kylmä."
"Kylmästä säästä huolimatta Kolilla oli hauskaa käydä katselemassa upeita maisemia."Tietovisa Kivikeskuksesta    Tietovisa Kolista    Kuvagalleria päivän tapahtumista    Kontiolahden koulun etusivulle


Tekstit poimittu mukana olleiden oppilaiden kertomuksista. Sivuston toteutus sekä tekstien ja kuvien muokkaus on tehty ryhmätyönä 9-luokan tietotekniikan tunneilla.